Business Innovation Program Food programma

Business Innovation Program Food programma

Op woensdag 11 september start het Business Innovation Program Food programma. Meer weten over dit 10-weekse programma en erachter komen of dit programma iets voor jouw bedrijf is? Lees snel verder!

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Tijdens dit programma leer je om voor jezelf scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot een concreet nieuw verdienmodel voor jouw bedrijf. Op woensdag 11 september 2024 start de volgende editie!

In totaal duurt het programma 10 weken.

Ontdekken of dit programma iets voor jouw bedrijf is? Volg de online introductieworkshop!

Op woensdag 3 juli a.s. om 10 uur is de online introductieworkshop van het Business Innovation Food Program. Wil je meer weten over het programma en of het iets voor jouw bedrijf is? Tijdens de introductieworkshop is een trainer, maar zijn ook begeleiders vanuit de ROM aanwezig die uitleg geven over het programma en er is natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen. Meld je hier aan voor de online introductieworkshop.

Voor wie?

Het Business Innovation Program Food ondersteunt startups èn bestaande MKB-bedrijven, die met hun idee een krachtige bijdrage willen leveren aan de voedseltransitie. 

Meer weten over de inhoud van het programma?

Wil je meer weten over de inhoud van het Business Innovation Food Program, wat van jou verwacht wordt en wat het je oplevert? Bezoek de website www.businessinnovationprogramfood.nl voor alle info!

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.