Inspiratie event VNO-NCW: AI en ondernemen

Inspiratie event VNO-NCW: AI en ondernemen

Op maandag 24 juni organiseert ondernemersvereniging VNO-NCW Brabant/Zeeland een inspiratie event over gebruik en toepassing van AI (Artificial Intelligence) binnen het ondernemen. Het event vindt plaats bij Grasso | Space of digital minds en als trotse host brengen wij dit event graag onder de aandacht. Als lid van onze community ben je van harte welkom!

Aftrap met keynote

Het programma start om 16.30 uur met een keynote van Alexander van Eerden, founder van Building Blocks, een beursgenoteerd bedrijf in Data Science & AI. Hij neemt je mee in de geschiedenis en het ontstaan van slimme algoritmes, en in de basisbeginselen van AI. Want… waar komt het vandaan? Wat kan er momenteel? En wat kun (of moet) jij er als ondernemer wel en niet mee?

Voorbeelden van ondernemers uit Grasso

Hierna volgen twee voorbeelden uit de praktijk. We luisteren naar twee ondernemers uit Grasso: Anton de Nijs van Brainstax en Kees Koertshuis van Buro GEKKO.

Brainstax maakt organisaties hypereffectief. Als bedrijf zoeken zij naar een perfecte harmonie tussen mens, data en technologie. Hun doel: AI en data voor jou als bedrijf laten werken. Anton neemt je aan de hand van praktijkvoorbeelden mee.

Buro GEKKO helpt organisaties bij het optimaliseren van werkprocessen binnen Microsoft 365. Copilot, de AI assistent binnen M365, maakt gebruik van geavanceerde mogelijkheden van grote taalmodellen van OpenAI’s GPT-4. Kees vertelt hoe je deze assistent kunt inzetten binnen je bedrijfsvoering.

Tussen 17.45 uur en 18.00 uur ronden we het inhoudelijk programma af met een netwerkborrel. 

Programma

16.00 uur Inloop

16.30 uur Start programma

17.45 uur Netwerkborrel

18.30 uur Einde

Zien we jou 24 juni?

Lijkt jou dit interessant en wil je hierbij zijn? Meld je GRATIS aan via de Eventbrite-link.

Let op! Tijdens dit event maken we foto's en/of video's die we delen op sociale media. Mocht je bezwaar hebben en dit niet willen, horen we dat graag via communicatie@degrasso.nl.

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.