De plek waar in het verleden daadwerkelijk jam werd geproduceerd

Waar komt die naam toch vandaan: Jamfabriek?

De Jamfabriek was oorspronkelijk gevestigd in de bekende Gruyter Fabriek, op de plek waar in het verleden daadwerkelijk jam werd geproduceerd. De Gruyter Fabriek was een van de locaties van grootgrutter de Gruyter, de winkelketen die bekend stond om het feit dat ze uitsluitend eigen producten verkochten. Alles was van kwaliteit: koffie, soep, chocolade en dus ook Jam! Toen de nieuwe Jamfabriek in september 2015 werd geopend aan de Helftheuvelweg werd besloten deze naam te blijven hanteren.

Behoefte aan het vervangen van de naam hebben wij nog steeds niet, deze sluit namelijk nog steeds goed aan bij wat we doen. Om jam te maken worden verschillende ingrediënten samen tot een mengsel gemaakt. Bij Jamfabriek brengen wij de ondernemers, onderwijsinstellingen en overheid samen. Door kennis te delen en samen te werken ontstaan er eindproducten, ook wel jammetjes ????

Anno 2020 biedt Jamfabriek een geheel gemoderniseerde werkplek waar ondernemers en hun team graag hun werkende tijd doorbrengen. Samen innoveren (jammen) om zo de toekomst van de voedselindustrie te veranderen, dit alles in ‘The home to the future of food.’

Related Content

More Stories you may like

Lifestyle

Meer dan huisvesten alleen

Lifestyle

Faciliteiten Jamfabriek

Lifestyle

Wij presenteren: onze nieuwe huisstijl!