Terugblik op de eerste Jamfabriek FOODquiz

Nieuws

Terugblik op de eerste Jamfabriek FOODquiz

01 mei 2024

Op vrijdag 26 april vond de eerste Jamfabriek FOODquiz plaats. Zo'n dertig JAM'ers gingen in teams de strijd aan tijdens deze interactieve quiz van De Voedingsacademie.

De zintuigen werden geprikkeld en de hersens werden gekraakt. Het enthousiasme en fanatisme tijdens dit community event bij de Jamfabriek was meer dan voelbaar! Tijdens de FOODquiz kwamen boeiende onderwerpen aan bod. ‘Quiz-gewijs’ leerden de deelnemers meer over de link tussen voeding, darmgezondheid, energieniveau en een helder brein.

Community event

De FOODquiz werd speciaal georganiseerd voor huurders van de Jamfabriek. Tijdens een laagdrempelig evenement kregen de huurders zo de kans om elkaar op leuke wijze te leren kennen. Het was een mooie manier om de kracht van de community ‘aan het werk te zien’.

Bekijk de foto's

Ben je benieuwd naar de foto's van de Jamfabriek FOODquiz? Bekijk ze HIER.

Onderdeel worden van de Jamfabriek community?

Wil jij onderdeel zijn van deze community en je krachten bundelen met ondernemers die zich ook bevinden in het speelveld van Food & Agri? Er zijn diverse bedrijfsruimtes te huur in de Jamfabriek. Meer informatie vind je op de pagina Huisvesting.

  • 2141
  • 2144
  • 2146
  • 2143
  • 2145

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.