-
29 jan. 2025De Gruyter Fabriek
Workshop Pitchen | Pitch als een PRO
Je eerste indruk is goud waard. Welke eerste indruk laat jij achter bij jouw (potentiële) klant? In deze interactieve workshop op 29 januari neemt Pim Ruigrok je in een uur mee in het belang van een krachtige pitch. -
05 feb. 2025Grasso
Workshop Pitchen | Pitch als een PRO
Je eerste indruk is goud waard. Welke eerste indruk laat jij achter bij jouw (potentiële) klant? In deze interactieve pitchworkshop op 5 februari neemt Pim Ruigrok je in een uur mee in het belang van een krachtige pitch. -
06 feb. 2025Jamfabriek
Workshop Samenwerken op de werkvloer
Goed samenwerken begint met elkaar goed begrijpen. Inzicht hebben in wat verschillende persoonlijkheidstypen nodig hebben in een samenwerking helpt hierbij. Tijdens de interactieve workshop op donderdag 6 februari geeft Jamfabriek-bedrijf Aeres Agree interessante informatie over de verschillende persoonlijkheidstypen. -
11 feb. 2025Jamfabriek
JAM Insights | Food it is & Eatcard
Maak kennis met andere bedrijven in Jamfabriek tijdens een informele lunchsessie. Tijdens deze editie nemen we een kijkje bij Food it is en Eatcard. -
13 feb. 2025BIM & In de regioDe Gruyter Fabriek
BIM x SUB40DB: Victor Mids
Op 13 februari ontvangen we in De Gruyter Fabriek tijdens het BIM x SUB40DB event een zeer bijzondere gast: Victor Mids! Hij combineert illusie en wetenschap op een manier die je niet vaak ziet. Laat je meenemen in zijn fascinerende wereld, waar niets is wat het lijkt. -
17 feb. 2025Jamfabriek
Workshop Pitchen | Pitch als een PRO
Je eerste indruk is goud waard. Welke eerste indruk laat jij achter bij jouw (potentiële) klant? In deze interactieve pitchworkshop op 17 februari neemt Pim Ruigrok je in een uur mee in het belang van een krachtige pitch.
Zorg dat je niets mist. Blijf op de hoogte van onze evenementen en activiteiten.
What’s cooking?
Om verbinding tussen lokale ondernemers te stimuleren organiseert Jamfabriek regelmatig evenementen en activiteiten. Met kennisborrels of themabijeenkomsten stellen we ondernemers in staat om inzichten te delen en hun netwerk te vergroten. Zo helpt onze community foodondernemingen verder.