De community waar food-ondernemingen elkaar versterken

Welkom bij Jamfabriek

De community waar food-ondernemingen elkaar versterken

Jamfabriek is dé plek waar foodondernemers innoveren om samen de toekomst van de voedselindustrie te veranderen. Een community die de vindbaarheid én herkenbaarheid van je onderneming vergroot. 

Ons verhaal

Hier komt alles rondom food & drinks samen.

Stap binnen in de bruisende Jamfabriek en raak geïnspireerd door onze ondernemers. Deze food community brengt het beste aan ondernemingen samen. Met events, inspiratielunches of kennissessies worden ideeën en ontwikkelingen regelmatig gedeeld. Zo versterken ondernemingen elkaar en zorgen zij voor een community waar dagelijks van alles gebeurt. 

Jamfabriek biedt onderdak aan de meest uiteenlopende ondernemingen die actief zijn in de food-industrie. Opgeteld vormen zij een community met het maatwerk en de ruimte om succesvol te ondernemen. Jamfabriek vormt een uniek en stabiel ecosysteem met daarin alle ruimte om te ondernemen en te groeien.

808

Ontdek de kracht van Jamfabriek

Deze thuisbasis van de lokale food community vormt de ‘home to the future of food’. Een plek vol innovatie en bedrijvigheid waar ondernemingen uit dezelfde sector elkaar aanvullen, versterken én inspiratie bieden. 

Join us!

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.