FAQ

Onze veelgestelde vragen

FAQ

Hoe kom je in aanmerking voor een ruimte in Jamfabriek? Wat is het noodnummer na kantooruren? Is er een bushalte in de buurt? We geven je graag antwoord op deze en meer vragen.

Veelgestelde vragen

Wie is eigenaar van Jamfabriek?

N.V. BIM is eigenaar van het gebouw en tevens ook van de community. 


Ben je benieuwd naar onze community en wat Jamfabriek je te bieden heeft? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en welke ruimten er nu, of in de (nabije) toekomst beschikbaar zijn?  Neem dan contact met onze community manager Niels Kersten via mail

Wat zijn de openingstijden van Jamfabriek?

De algemene toegangspoort naar het terrein is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 07:00 en 20:00 uur geopend. Door de aanwezigheid van detectielussen in het wegdek is het altijd mogelijk om het terrein met voertuigen te verlaten, ook als de poort gesloten is. De toegangsdeuren naar het gebouw zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur geopend. Als ondernemer binnen de fabriek heb je met je tag  24/7 toegang tot het terrein en het gebouw.

Loop- en fietspoorten
Voetgangers en fietsers kunnen het terrein altijd verlaten via de loop- en fietspoort naast de algemene toegangspoort.

Zijn er ontmoetingsplekken voor bewoners?

Op alle verdiepingen zijn zitplaatsen ingericht in de openbare ruimten waar iedereen gebruik van kan maken.

Op de begane grond bij de receptie en in de openbaren pantry op de tweede verdieping is een koffieapparaat aanwezig waar je tegen een kleine betaling verse bonenkoffie kunt verkrijgen. 

Zijn er vergaderruimtes beschikbaar?

We hebben voor huurders diverse vergaderruimtes beschikbaar op de begane grond van gebouw A. Op de verdiepingen zijn verschillende vergaderzitjes aanwezig.

Is er een deelauto beschikbaar?

Voor alle ondernemers binnen de fabriek is er een elektrische deelauto beschikbaars. Deze auto kan per uur gereserveerd worden via de WeGo app. Een activatielink kan aangevraagd worden via de receptie. 

Is er een receptie bij Jamfabriek aanwezig?

Ja, via de hoofdentree aan de voorzijde is de receptie bereikbaar. Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08.30 - 17.00 uur zijn de medewerkers van de receptie aanwezig. Zij wijzen je de weg of verzorgen de post en pakketjes.

Is het mogelijk om een event te organiseren bij Jamfabriek?

Als ondernemer binnen de fabriek is het, in overleg mogelijk om een event te organiseren in de gemeenschappelijke ruimte. 

Is Jamfabriek toegankelijk voor mindervaliden?

Ja. Er is een lift aanwezig waarmee je op iedere verdieping kan komen. De toiletten op de begane grond in gebouw A zijn toegankelijk voor mindervaliden. 

Kan ik als huurder post en pakketjes ontvangen en verzenden?

Ja in de centrale hal aan de voorzijde zijn postvakjes aanwezig. De receptie neemt alle post in ontvangst en distribueert deze in ieders eigen postbus. Ook nemen zij pakketjes voor alle ondernemers in ontvangst. Daarnaast kan je via de receptie ook pakketten laten verzenden.

Kan ik eten en drinken tijdens mijn bezoek aan Jamfabriek?

Op dinsdag en donderdag wordt er een gemeenschappelijk lunchbuffet verzorgd op het centrale werkplein waar je tegen een kleine vergoeding kunt aanschuiven.

Kan ik gebruik maken van de proefkeuken?

De grote, volledig ingericht keuken kan, net als de vergaderkamers, gereserveerd worden door ondernemers binnen de Jamfabriek. Alleen op dinsdag en donderdag, einde ochtend tot circa 15.00 uur is deze bezet i.v.m. de gemeenschappelijke lunchvoorziening.

Zijn er douches aanwezig?

Op de begane grond in gebouw A, tegenover de ontwikkelruimte, zijn twee doucheruimten beschikbaar voor iedereen werkzaam binnen de fabriek.

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.