BrightGreen

Wij zijn BrightGreen!

Een team van gedreven experts die sámen met opdrachtgevers, leveranciers en specialisten in de foodsector een zo duurzaam en gezond mogelijk voedingsaanbod realiseren. Met onze impacttool zorgen wij voor tastbare resultaten op ieder ambitieniveau en dragen we bij aan een gezonde toekomst voor onze aarde, opdrachtgevers en hun gasten, cliënten of patiënten.

Met BrightGreen bereken je eenvoudig de CO2-impact van producten en menu’s. Zo wordt klimaatvriendelijk ondernemen stukken makkelijker. 

Wil je in catering, restaurant of zorginstelling de klimaatimpact van je menu-aanbod beperken? Dan is BrightGreen een uitkomst. Dit is een online tool waarmee Fooditis de CO2-impact berekent van al je inkoopartikelen, volumes, recepturen en menu’s. In grafieken en infographics zie je precies welke productgroepen de grootste impact hebben. Dit inzicht is de eerste stap naar verduurzaming, want daarmee kun je gaan sturen op reductie. 

BrightGreen geeft inzicht in de totale impact en de impact per gast of cliënt. Je ontdekt hoe deze getallen zich verhouden tot de doelstellingen in het Klimaatakkoord van Parijs. Ook kun je nagaan of je organisatie presteert volgens de normen van belanghebbenden of de PIANOO-inkoopnormen voor cateraars.

'Ons team heeft jarenlange ervaring in deze branche. Hierdoor begrijpen wij als geen ander de uitdagingen van organisaties die hun voedingsaanbod willen verduurzamen en laten bijdragen aan de gezondheid van gasten, patiënten en cliënten. Daarnaast helpen we organisaties om hun doelstellingen te verwezenlijken op het gebied van een lagere milieu-impact. De expertise in data-driven foodmanagement die wij bij Fooditis en Delegate hebben opgebouwd zetten wij nu in voor BrightGreen. Met één doel: de duurzame en gezonde ambities van onze opdrachtgevers samen waarmaken!'

BrightGreen

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.