Eatcard

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de horeca industrie. Door gebruik te maken van data en nieuwe technologie helpen wij de restauranthouders en hun gasten met elkaar te verbinden. Tegelijkertijd een platform te creëren waar waardevolle inzichten worden gecreëerd en data wordt verzameld om het gedrag van de markten beter af te stemmen. De software die ondernemers helpt om hun processen te verbeteren en optimaliseren, wat resulteert in tijdsbesparing en een hogere winstgevendheid.

Onze Visie & Missie
Onze missie is om gasten en restauranthouders over de hele wereld te verbinden en te versterken, door hen te voorzien van innovatieve, steeds verbeterende oplossingen die de verbinding elke dag makkelijker maken. We proberen dit te bereiken door één platform te creëren waarin wij de nieuwste innovaties toepassen op gebieden van A.I., Machine Learning, Big Data en Data Science om alle belanghebbenden te betrekken en waarop we het genieten van de gastvrijheid opnieuw kunnen ontdekken.

Wij geloven sterk in onze visie, waar we staan en wat we kunnen bereiken samen. Succes is afhankelijk van waar jij in gelooft en het begint met de gedachte dat je dat kunt. Daarom leggen we de lat hoog en dagen onszelf continue uit. Wat we doen, doen we graag heel goed. We werken continu aan de beste oplossing voor onze partners.

Eatcard

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.