Fooditis

Voeding speelt een steeds grotere rol bij gezondheid en welzijn. Maar ook bij het behalen van doelen in duurzaamheid, efficiëntie, kostenbesparing en klanttevredenheid. Fooditis brengt alles samen in één geautomatiseerde aanpak. Heel praktisch, maar vooral effectief.

Zo speel je flexibel in op kansen voor meerdere KPI’s.

Cure & Care
Dankzij onze ervaring in de zorgsector hebben wij oplossingen die bijdragen aan gezondheid en herstel. Denk aan bestelsoftware die personalised nutrition regelt. Dit beweegt men tot gezondere keuzes. Ook realtime registratie in het patiëntendossier van wat er daadwerkelijk is gegeten en gedronken draagt hier aan bij. Artsen, diëtisten en verpleegkundigen kunnen hier direct op bijsturen. Met alle voordelen van dien! 

Catering & horeca
Met al die verschillende levensstijlen, diëten, allergieën en voorkeuren draait het ook in de cateringsector om maatwerk. Fooditis is marktleider op het gebied van foodmanagement­systemen voor responsive catering. Niet zo gek, want onze kennis omvat zowel eten & drinken als automatiseren. We bieden de meest complete totaaloplossing, vooral voor grote cateringbedrijven.

In 5 stappen een optimaal resultaat
Dan doen we met een op maat gemaakt plan voor een geïntegreerde totaaloplossing voor foodmanagement. In stap 1 onderzoeken we wat je organisatie precies nodig heeft. We definiëren quick wins en pijnpunten, en brengen doelen en randvoorwaarden in kaart. Zo stellen we de scope van het project vast. In stap 2 modelleren we de processen. Het resultaat: een concrete roadmap waarin alle acties, rollen en verantwoordelijkheden helder beschreven staan. Stap 3 omvat een impact-analyse. Die leidt tot een adviesrapport en een Go/No-beslissing. Is er een Go? Dan implementeren we de oplossing in stap 4. In stap 5 blijven we evalueren en optimaliseren tot alle doelen zijn bereikt.

Fooditis

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.