Happaz

Maak kennis met de trendy (sfeer)cateraar

Van een cateraar mag je verwachten dat ze heerlijke producten brengen op je evenement, feestje, bruiloft, borrel, festival of afscheidsbijeenkomst. Dat is bij Happaz dan ook dik in orde. Het woord ‘catering’ dekt eigenlijk de lading niet. De manier waarop Happaz Catering het eten presenteert is een kunst op zich. Oogstrelend en uiterst sfeervol en verzorgd. Vraag Happaz voor de catering en je krijgt een totaalbeleving ... een smaakmakende happening. Naast de catering verzorgen zij desgevraagd ook de aankleding en de ontvangst, eventueel in bijpassende thematische kleding. Bij Happaz doen ze wat ze beloven, en dan kunnen ze het niet laten om er nog wat extra’s hier ... en daar ... bij te doen.

Koken én presenteren; DE passie van Happaz!

Happaz staat voor creatief en ‘out of the box’ meedenken, een transparante en flexibele werkwijze, pure smaak, oogstrelende hapjes, herkenbare en (h)eerlijke gerechten gemaakt met lokale natuurlijke producten. Met een enorme passie voor koken en aangepast aan uw wensen, het budget en het seizoen, verzorgen de smaakmakers van Happaz de perfecte (sfeer)catering op maat.

Er zijn interessante aanbiedingen voor diverse all-in lunches, hapjes, drankjes en diner arrangementen, bij u thuis of op het bedrijf. Happaz wordt geroemd vanwege haar zeer gevarieerde crewcatering.

Happaz

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.